Книга пам'яті

Кам'янець-Подільська
міська територіальна громада

Домашня сторінка

Ясинецький Денис Вікторович

23.03.1992 - 22.12.2022


Ясинецький Денис Вікторович народився 23.03.1993 р. у с. Кам’янка Кам’янець-Подільського району. Там же і навчався в школі. 

Робітничу професію здобув у «Подільському центрі ПТО». Навчався 2008-2010 н.р. Денис обрав мирну професію – реставратор декоративних штукатурок і ліпних виробів; маляр, хотів будувати, прикрашати землю, творити…

Деякий час працював на будівництві. Але потім вирішив укласти контракт зі Збройними силами України. Вивчився на сапера і неодноразово виконував завдання в районі проведення ООС. Після закінчення контракту Денис демобілізувався і працював на будівництві. Коли почалася повномасштабна війна, зібрав речі й знову став на захист Батьківщини. 

«Денис був надійним та вірним другом, помічником матері та хорошим братом, любив рибалити та мав багато друзів»,  – згадують сьогодні рідні. 

22 грудня 2022 р. життя сапера обірвалося на міні внаслідок контакту з вибуховою речовиною в населеному пункті Багатир на Донеччині під час виконання бойового завдання. 

Поховали захисника на «Меморіальній алеї Слави» міського кладовища у Кам`янці-Подільському.

Рішенням 27 сесії Кам`янець-Подільської міської ради VIIІ скликання № 215/27 від 23.03.2023 року За особисту мужність і героїзм, проявлені при захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, вірність військовій присязі присвоєно звання «Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського» (посмертно).