Книга пам'яті

Кам'янець-Подільська
міська територіальна громада

Домашня сторінка

Ткаченко Володимир Миколайович

03.11.1986 – 02.07.2023


Володимир Ткаченко народився 3 листопада 1986 р. в м. Летичів Хмельницької області. Пізніше сім’я переїхала до Старої Ушиці, де Володимир пішов у садочок.

В 1993 році розпочав навчання в першому класі Староушицької ЗОШ І-ІІІ ст., яку закінчив в 2004 році.

Після цього навчався та закінчив Кам‘янець Подільський професійний художній ліцей. В подальшому працював будівельником, був майстром на всі руки.

Згодом Володимир створив сім‘ю, в якій народилися дві прекрасних донечки. Їх він любив понад усе на світі, вони завжди були для нього сенсом та стимулом.

У нього було багато друзів, він був дружелюбним, розсудливим, справедливим, з великою душею.

Ткаченко Володимир Миколайович був призваний на військову службу по мобілізації 12 квітня 2023 року Хустським РТЦК та СП Закарпатської області. За час проходження військової служби зарекомендував себе з позитивної сторони. Функціональні обов’язки виконував відмінно, користувався авторитетом серед колег та підлеглих. Намагався підтримувати високий моральний дух у підрозділі, вникав у турботи оточуючих. Зі слів побратимів, був дуже відповідальним бійцем, виконував поставлені задачі, завжди готовий був прийти їм на допомогу та підтримати.

Солдат, стрілець-снайпер 4 десантно-штурмового відділення 2 десантно-штурмового взводу  7 десантно-штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону

ТКАЧЕНКО Володимир Миколайович, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 2 липня 2023 року поблизу населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району, Луганської області, внаслідок танкового обстрілу.

 

Поховали Героя на міському кладовищі смт Стара Ушиця.

 

У Героя залишилися дві маленьких донечки та колишня дружина.