Книга пам'яті

Кам'янець-Подільська
міська територіальна громада

Домашня сторінка

Тваринський Олег Андрійович

07.09.1983 – 06.04.2024


Народився в м.Кам’яннць-Подільський.

Навчався в ЗОШ № 5.

По завершенню навчання в школі вступив до харчового коледжу.

Вищу освіту здобував в ПДАТУ на економічному факультеті, де одночасно закінчив військову кафедру.

Працював бухгалтером на приватному підприємстві «Династія».

Згодом при підтримці та допомозі молодшого брата Дмитра відкрив власний інтернет-магазин, зареєструвався підприємцем, щоб працювати чесно та відкрито. Робота й була його захопленням.

Мріяв про власний будинок із садом, своєю землею, де б зростали у мирі і злагоді діти Влад та Андрій.

Олега Тваринського мобілізували до лав ЗСУ 23 січня 2023 року.

Спочатку була підготовка в Ужгородському навчальному центрі. У травні 2023 року заступник командира роти Олег Тваринський разом зі своїми побратимами прибув на передову на Таврійському напрямку. Кожна бойова втрата для Олега була дуже болісною, бо друзів загинуло багато. Про події на фронті розповідав мало. Старший лейтенант Тваринський Олег Андрійович у січні 2024 року прибув у район населеного пункту Новодарівка Запорізької області. Виконував обов’язки командира 1 стрілецького взводу 1 стрілецької роти в/ч А4898.

Загинув Тваринський Олег Андрійович 06.04.2024 року під час виконання бойового завдання в батальйонному районі оборони поблизу населеного пункту Новодарівка Запорізької області.

Друзі та знайомі загиблого розповідають, що Олег був людяним, кмітливим, відповідальним, справедливим і мужнім, на нього завжди можна було покластися.

Поховали захисника на Алеї Слави міського кладовища.

Рішенням 41 сесії Кам`янець-Подільської міської ради VIIІ скликання № 9/41  від 29.05.2024 року за особисту мужність і героїзм, проявлені при захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, вірність військовій присязі присвоєно звання «Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського» (посмертно).

У Героя залишилися брат, батьки та двоє синів.