Книга пам'яті

Кам'янець-Подільська
міська територіальна громада

Домашня сторінка

Муляр Аркадій Васильович

15.02.1971 - 31.12.2022


Народився 15 лютого 1971 року в селі Глібів. У 1988 році закінчив Глібівську загальноосвітню школу. Тоді ж вступив у Кам’янець-Подільське військове училище, вивчав інженерно-саперну справу. Після закінчення навчання молодого спеціаліста направили служити у місто Чорноморське Одеської області.

З перших днів війни брав участь у військових діях на сході України, а з 25 лютого 2022 року був на передовій у Миколаївській, Херсонській та Донецькій областях.

У переддень нового 2023 року поблизу міста Соледар Бахмутського району  Донецької області, захищаючи рідну землю від російських загарбників, отримав поранення, несумісні з життям, 

Указом ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 461/2022 за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Муляра Аркадія Васильовича нагороджено медаллю “За військову службу Україні” 

Поховали захисника на «Меморіальній алеї Слави» міського кладовища у Кам`янці-Подільському.

Рішенням 27 сесії Кам’янець-Подільської міської ради № 214/27 від 23.0.2023 року  за особисту мужність і героїзм, проявлені при захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, вірність військовій присязі присвоєно звання «Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського».