Книга пам'яті

Кам'янець-Подільська
міська територіальна громада

Домашня сторінка

Львовський Олег Іванович

07.04.1970 - 25.07.2023


Львовський Олег Іванович народився 7 квітня 1970 року в м.Кам’янець-Подільський.

У 7 років пішов до школи. Спочатку навчався в ЗОШ № 15, далі в ЗОШ № 7, яку закінчив в 1987 році.

Служив в армії з 1988 по 1990 рік у Німеччині, в місті Росслау в ракетних військах. Був одружений. Виховав сина Олексія, 1994 року народження.

З дитинства захоплювався спортом. У 5 класі навчався в Києві у спортивному інтернаті за спеціальністю фехтування. Взагалі з фехтуванням була пов’язана велика частина його життя: він активно брав участь у змаганнях з фехтування, був чемпіоном області з фехтування серед юніорів. Згодом став кандидатом в майстри спорту.

З 1991 по 1995 рік був тренером з фехтування в ДЮСШ. Дуже любив цей вид спорту, повністю віддавався цій роботі, дітям, і згодом розповідав, що жалкує, що покинув тренерську діяльність.

З 1994 – 1996 роки Львовський Олег навчався в Шепетівському медичному училищі  за спеціальністю “Зубний технік”. Після закінчення навчання працював за спеціальністю в приватній стоматологічній клініці «Магістр Валентина» до 2007 року. 

Після роботи в клініці працював  водієм дальнобійником у Європі та займався перевезеннями вантажів.

До повномасштабного вторгнення Львовський Олег працював в КП «Міськтепловоденергія»  на посаді охоронця.

Війна внесла свої корективи, і 26 лютого 2022 року Львовський Олег Іванович добровільно вступив до лав Збройних Сил України, де і служив до моменту своєї смерті. Олег Львовський був солдатом саперної бригади військової частини А2641.

За час служби в ЗСУ  пройшов навчання та здобув  військову професію водія-сапера. Неодноразово приймав участь у важких боях на Сході. Чесно і добросовісно виконував покладені на нього завдання. Був справжнім патріотом України. 

Загинув Олег Іванович Львовський 25 липня 2023 року від мінометного обстрілу під селом Іванівське неподалік м. Бахмут.

 

Поховали захисника на «Меморіальній алеї Слави» міського кладовища у Кам`янці-Подільському.

 

Рішенням 32 сесії Кам’янець-Подільської міської ради № 25/32 від 10.08.2023 за особисту мужність і героїзм, проявлені при захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, вірність військовій присязі присвоєно звання “Почесний громадянин міста Кам’янець-Подільського” (посмертно).