Книга пам'яті

Кам'янець-Подільська
міська територіальна громада

Домашня сторінка

Солдат

Логвін Олександр Олексійович

27.12.1994 - 16.01.2023


У 2013 році закінчив державний вищий навчальний заклад “Кам’янець-Подільський індустріальний коледж”, Олександр Логвін закінчив економічний факультет Кам’янець-Подільського національного університету імені Огієнка. Завершував останній курс аспірантури і мав проходити попередній захист дисертації. Здавалося б, життя розплановане наперед. Хлопець мав продовжити династію Баженових і Задорожнюків, які багато років віддали науковій роботі та викладанню у виші. В університеті працюють його мама, вітчим, бабуся, а дідусь Лев Баженов був відомим істориком і краєзнавцем.

Олександр Логвін  завершував останній курс аспірантури і мав проходити попередній захист дисертації. Хлопець мав продовжити династію Баженових і Задорожнюків, які багато років віддали науковій роботі та викладанню у виші. В університеті працюють його мама, вітчим, бабуся, а дідусь Лев Баженов був відомим істориком і краєзнавцем.

Солдат, розвідник-навідник 3 розвідувального відділення розвідувального взводу 1 аеромобільного батальйону військової частини А4350. 

Він служив розвідником-навідником. Тобто, він весь час був “за нулем” – наводив вогонь наших артилеристів. Воював у Соледарі. Двічі був у дуже складних ситуаціях. На третій раз він не вижив…

Загинув під час ведення бойових дій поблизу населеного пункту Кліщіївка Донецької області 7 січня 2023 року. Йому назавжди залишиться 28 років.

Поховали захисника на «Меморіальній алеї Слави» міського кладовища у Кам`янці-Подільському.

Рішенням 27 сесії Кам’янець-Подільської міської ради № 218/27 від 23.03.2023 року  присвоєно звання “Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського”.