Книга пам'яті

Кам'янець-Подільська
міська територіальна громада

Домашня сторінка

Войцеховський Олег Анатолійович

01.07.1970 — 13.08.2022


Народився в с. Шутнівці 1 липня 1970 року  

Закінчив школу й ПТУ № 14, де здобув професію токаря.

Служив в армії. Працював на приладобудівному заводі, тривалий час – на цукрозаводі, а в останні роки – на приватному підприємстві водієм.

Був міцним, тренованим, захоплювався гирьовим спортом (не раз захищав честь підрозділу в армійських змаганнях), футболом, за що був охрещений Марадоною, він любив життя в усьому його розмаїтті.

Деякий час він виконував завдання в Сумській області, розповідав, що возить побратимів. А за три дні до його загибелі їх перевели на Донеччину. 

Захищати рідну землю пішов добровольцем у квітні у складі військової частини А4058 на посаді водій кулеметного відділення окремого взводу. 13 серпня 2022 року Олег Анатолійович зазнав смертельного поранення під час артилерійського обстрілу в районі селища Піски на Донеччині.

Рішенням 25 сесії Кам’янець-Подільської міської ради від 22.12.2022 року № 126/25 ВОЙЦЕХОВСЬКОМУ Олегу Анатолійовичу, водію 3 кулеметного відділення окремого взводу військової частини А4058  присвоєно звання “Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського”.

Поховали захисника на «Меморіальній алеї Слави» міського кладовища у Кам`янці-Подільському.

У Героя залишилися мама, сестра, син, донька, двоє внуків, зять.